Netlaan 9, 9951 SG WINSUM

E: info@ahmeijer.nl
M: 06 57 596 035

Meer informatie?

A.H. MeijerVoor al uw sanitair & tegelwerk

A.H. Meijer voor al uw sanitair & tegelwerk is een jong bedrijf met veel ervaring op het breedste gebied van sanitair.

Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn kunnen de lijnen kort gehouden worden waardoor u als klant nauw betrokken wordt bij de realisatie van uw project. Hierdoor is er altijd ruimte voor tussentijds overleg wat de werksfeer voor beide partijen erg plezierig maakt.

Adri Meijer

Een badkamer is een belangrijk onderdeel van uw huis en leven. Naast mooi en degelijk sanitair wilt u natuurlijk ook dat alles goed werkt en lang meegaat. Wij stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van het door ons afgeleverde werk en hebben nauwkeurigheid dan ook hoog in het vaandel staan.

Want zoals u zult genieten van een goed functionerende sanitaire ruimte, zo zullen wij genieten van goed afgeleverd vakmanschap bij tevreden klanten.

ServiceA.H. Meijer

Als klant bezoekt u natuurlijk verschillende showrooms om ideeën op te doen voor uw nieuwe of te renoveren sanitaire ruimte. Wanneer u zich goed heeft laten voorlichten, genoeg ideeën heeft opgedaan en het sanitair, de vloer- en wandtegels zijn uitgezocht, komen wij als installatiebedrijf in beeld om voor een betaalbare prijs uw droombadkamer te realiseren.

Wij komen vrijblijvend langs voor het bespreken van uw wensen en voor het opstellen van een offerte.

Verder bespreken wij de tijdsplanning die nodig is voor uw verbouwing zodat u een goede inschatting kunt maken over de duur van de werkzaamheden.

LocatieNeem nu contact met ons op!

 

Contact

Informatie

Voor al uw sanitair & tegelwerk.

Adres

A.H. Meijer
Netlaan 9
9951 SG
WINSUM

Vind ons...